menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Oosterhout weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Oosterhout

Een kundige Mediator uit Oosterhout helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij kundige mediators uit Oosterhout

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Hij of zij velt geen oordeel, zoals bijvoorbeeld een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van beide partijen en zal vervolgens proberen de problemen duidelijk te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation proces is dat er een overeenkomst wordt gesloten tussen allebei de partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze acceptabel is voor beide partijen. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Zo wordt voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Oosterhout biedt oplossingen.

Het komt meer voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Verhoudingen worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is meestal niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Oosterhout onder meer inschakelen voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
478
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.810
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Oosterhout

Heeft u een zakelijke mediator uit Oosterhout nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Oosterhout of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Oosterhout.

mac
mac
img

Ik ben Seth Vijfhuizen, regiomanager in Oosterhout. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Oosterhout.

Op zoek naar betaalbare mediation uit Oosterhout?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Wellicht lijkt het alsof u gelijk heeft en misschien de zaak voor de rechtbank ook wel wint, zullen allebei de partijen slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen beide partijen stuklopen en heel moeilijk te herstellen zijn. Op zakelijk gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Betrokken partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als allebei de partijen tot een oplossing weten te komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en omdat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Wat voor u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Oosterhout? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende betaalbare mediators in Oosterhout verschillende offertes naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Oosterhout te zeggen hebben!

img

Martien Albers

Heldere afspraken gemaakt met de Mediator die Professionals Oosterhout voor mij had gecontacteerd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel eenvoudig was. Ik ben enorm te spreken over de service die Professionals Oosterhout levert.

img

Florieke Kokshuis

Na al met meerdere mediators samengewerkt te hebben dacht ik, ik geef Professionals Oosterhout eens een kans. Dat had ik eerder moeten doen, ik kreeg direct een super overzicht van meerdere professionals en het maakte het heel makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Oosterhout

Let's Talk

Bij Professionals Oosterhout staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier